Een paardenstal vol trotse springpaarden

Kinderboerderij Beverhof - Stal de wijnhoeve

Naast de kinderboerderij is er ook een paardenstal in Bever. Stal de Wijnhoeve is de paardenfokkerij van Danny De Cuyper. Al meer dan 15 jaar fokt Danny veulens en leidt hij ze op tot springpaarden. Danny heeft in zijn stal ook fokmerries staan. Het is mogelijk om paarden te kopen dus kom dus zeker eens langs of bekijk de foto’s op de website.

Springpaarden

Danny gebruikt al zijn kennis en ervaring om het potentieel van elk paard naar boven te laten komen. Hij zet in op de beste hengsten. Hij maakt ze zadelmak en traint ze in het rijden en in het springen. Betere sportpaarden zult u in Vlaams-Brabant niet vinden.

Stamboom

Alle paarden zijn van goede komaf en hebben een stamboom, hun afstamming is dus makkelijk te traceren. U kunt steeds een kijkje nemen naar de fokmerries en sportpaarden. Ook als u meer geïnteresseerd bent in jonge paarden heeft Danny een mooie selectie.

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met Danny of u kunt een bezoekje brengen aan de paardenstal in Bever.

U kunt ook steeds een bezoek brengen aan de andere dieren op kinderboerderij Beverhof op hetzelfde adres. In de gerenoveerde hooischuur is het mogelijk om iets te drinken en te eten.